Hjem / Kend dit træ

Oversigt

Kend dit træ
Træ er smukt, levende og bæredygtigt. Men for at få den fulde fornøjelse ud af det organiske materiale kræver det, at du lærer det godt at kende. Det kan du komme til her.
Velkommen.

De bedste træsorter til facadebeklædning

Træ er ikke bare træ – heller ikke når det kommer til facadebeklædning. Bliv klogere på de mest velegnede træsorter til beklædning af dit hus.

Træterrasse - sådan vælger du det rigtige træ

En træterrasse kan lægge areal til nogle af de dejligste stunder i dit liv. Men inden du kaster dig over byggeprojektet, bør du overveje, hvilken træsort der skal udgøre din nye terrasse. Det er nemlig ikke ligegyldigt, om du går med trykimprægneret træ, blødt træ eller eksotiske træsorter fra andre lande.

Trykimprægneret træ – alt, du skal vide

Trykimprægneret træ deler vandene. Der er dem, der sværger til det, og så er der dem, der for alt i verden vil undgå at have det på deres matrikel. Vi forsøger her at komme hele vejen rundt om det omdiskuterede byggemateriale.

Hvilken træsort er bedst til højbede?

Når træ kommer i tæt kontakt med jorden, bliver det automatisk mere sårbart og modtageligt over for nedbrydende angreb. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken træsort du vælger til dine højbede – vi guider dig til det rigtige valg.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler af træ

Solrige dage og lune briser indbyder til at beskue verden fra et havemøbel. Revner, misfarvninger, gråt træ og fugtskader kan dog nemt slå gevaldige skår i sommerglæden, så derfor er det vigtigt, at du er på forkant med forfaldet.
Glæd dig - snart kan du læse mere om træ og træbeskyttelse